top of page
Étterem üzemeltetés mesterfokon
Search


"In Hungary, every second restaurant closes within two years of opening...
I've heard this sentence in many places, in various versions. There are no consistent statistics on this, but it can be stated with...
Éva Szabó
Oct 4, 20233 min read
5 views
0 comments


„Minden második étterem a nyitást követő két éven belül bezár...”
Sok helyen hallottam már ezt a mondatot, sokféle verzióban. Nincsenek egységes statisztikák erre, azonban az biztosan kijelenthető, hogy...
Éva Szabó
Oct 4, 20233 min read
23 views
0 comments


A magyar vendéglátás: kegyetlen valóság vagy reményteljes lehetőség?
Közel három éve annak, hogy multis vezetőből vállalkozóvá váltam. Világ életemben vendéglátással foglalkoztam, de nem terveztem ezt a...
Éva Szabó
Apr 18, 20223 min read
9 views
0 comments


Dolgozói elégedettség: "science fiction" a vendéglátásban?
A vendéglátásban tapasztalható állandó munkaerő-hiány, különösen a képzett, értékes munkatársak megtalálása és megtartása állandó...
Éva Szabó
May 24, 20213 min read
44 views
0 comments


Kapcsolatépítés a vendéglátásban - ki tudja mi zajlik a küzdőtéren?
Fontos eleme az üzletfejlesztésnek a kapcsolatépítés, ez nem is szorul magyarázatra. De egészen meglepő úgy találkozni a vendéglátó élet...
Éva Szabó
May 24, 20213 min read
9 views
0 comments


Vendéglátósként vendégnek lenni, avagy "Fresh Eyes szemlélet" az étteremben.
Vendéglátósként vendégnek lenni... ismerős lehet az érzés. Egy új étterem felfedezése izgalmas dolog, már az első benyomás eldönti, hogy...
Éva Szabó
May 24, 20213 min read
28 views
0 comments
bottom of page