Szabó Éva

Szervezetfejlesztő,

vendéglátóipari közgazdász

Multinacionális cégeknél felsővezetőként eltöltött éveknek köszönhetően, rengeteg tapasztalatot szereztem a rendszerek kialakítása és a szervezetek felépítése terén. Megtanultam, hogy a „nagyok” hogyan lesznek professzionális szolgáltatók. Több ezer adagos konyhák irányításával és kisebb éttermek vezetésével is foglalkoztam.

A pályafutásom során sikerült megismernem olyan cégóriások életét belülről, mint az IKEA, az Audi vagy a Bosch. A változatos munkám során megtanultam, hogyan lehet a működést szabályossá és hatékonnyá tenni.

A multis évek után a kereskedelmi vendéglátásban folytattam a karrierem és azt tapasztaltam, hogy szinte minden üzemeltető ugyan azokkal a kihívásokkal küzd a napi üzletmenet során. Ezeket a kihívásokat a multiknál is működő alaprendszerek bevezetésével egyszerűen lehet kezelni és a napi működést átláthatóbbá, tervezhetőbbé tenni. Az így szerzett tapasztalataimat felhasználva alakítottam ki egy olyan rendszert, ami teljes körűen össze fogja a vendéglátás üzemeltetéséhez szükséges alapokat.

Ezt a rendszert már több étteremben sikeresen alkalmaztam.

P7150911 2.JPG